maandag 27 september 2010

Dutch Card Lovers, challenge 63


Gister was een heerlijk rustige dag. Daarom geknutseld voor Dutchcardlovers.
Ik heb de kaart gemaakt met behulp van Tilda papier, kant, knoopjes, roosjes en mijn nieuwe vlinderpons. Ook heb ik de Perlen pen gebruikt. Leuk om zelf je pareltjes mee te maken.
De tweede foto heb ik op mijn blog gezet om jullie de leuke trommeltjes van blik niet te onthouden die ik van mijn collega heb gekocht.
Een fijne week allemaal!

zondag 19 september 2010

Zo lief....

Vandaag werd Thirza Milou, dochter van vrienden van ons, opgedragen in hun kerk.
Ik wilde ter ere daarvan de ouders een herinnering geven. Vandaar dat ik dit hart gisteravond nog heb gemaakt.
Het hart is van hout en al roze. Het papier (en het vogeltje) is weer van Tilda. Ik ben daaraan verslaafd geworden geloof ik ;-)
Op de tag heb ik haar naam geplakt en de datum van vandaag.
De foto is zo lief vinden jullie niet?

zondag 12 september 2010

Ladendoosje


Aan dit doosje ben ik afgelopen week begonnen en heb het vanmiddag afgemaakt. Ik wil het graag aan mijn moeder geven.
De bloem in de linker bovenhoek is weer gemaakt m.b.v. de cuttlebug en de carnation kit. De roze bloemetjes onderaan de foto zijn van een bosje nepbloemen die ik nog had. Het papier is van Tilda. Verder heb ik nog een beetje kant, wat knoopjes en een veiligheidsspeld gebruikt.
Een fijne week iedereen!

vrijdag 3 september 2010

Cardpatterns, sketch # 79

Heerlijk, vanmiddag een kaartje gemaakt n.a.v. de schets van Cardpatterns. Weet niet of ik nog op tijd ben, maar stuur het toch maar in.
Ik ben woensdagmiddag even naar mijn favoriete hobbywinkel de Duif geweest en kreeg weer helemaal de kriebels. Heb papier van Tilda, "kitchengarden" gekocht en voor de cuttlebug de carnation kit, zie bloem op de kaart.
De voorkant van de kaart is korter dan de achterkant. Ik heb met de cuttlebug de vorm uitgestanst en de foto er achter geplakt.

This afternoon I made this card for Cardpatterns. The flower I made with the cuttlebug carnation kit. The paper is from Tilda, "kitchengarden". The front of the card is shorter then the back.
Hope I am not to late to enter.