maandag 14 september 2009

Awards.....


Deze twee awards heb ik al een poosje terug gekregen van Ilonka en Sandra.
Heel erg bedankt meiden!
Het is de bedoeling dat je 7 dingen over jezelf verteld die interessant zijn voor de lezers van je blog. Dus hier komt het.........

1. Ik ben inmiddels 17 jaar getrouwd met Folkert en we hebben twee jongens van 14 en 11 jaar oud. Ook hebben we een schat van een hond(je) Kira en een lieve poes Pippin.

2. Sinds ongeveer twee jaar heb ik het scrappen ontdekt dankzij mijn vriendin Eveline! Ik ben eerst begonnen met het maken van LO's. Het kaartjes maken doe ik nu denk ik ongeveer anderhalf jaar en ik vind het steeds leuker worden (lees verslaving?).
Ook vind ik het geweldig om via mijn blog zoveel mensen te "ontmoeten".

3. Ik speel al 29 jaar klarinet bij een harmonie orkest in Leeuwarden. Ook speel ik piano, maar ben na vier jaar met lessen gestopt. De keren dat ik nog echt speel zijn daardoor wel minder geworden.

4. Lezen vind ik heerlijk: Karin Slaughter, Tess Gerritsen etc. etc. Maar als ik even vrije tijd heb ga ik toch liever een kaartje maken, dus lezen blijft eigenlijk beperkt tot de zomervakanties.

5. Een echte fan ben ik als de jongens een korfbalwedstrijd hebben. Ze doen het allebei geweldig en ik sta altijd als een trotse moeder langs de kant aan te moedigen.

6. Borduren doe ik ook, maar blijft er wat bij, misschien nog iets meer uren in een dag?

7. Een dagje met de jongens winkelen (ja, dat vinden ze leuk!!!) vind ik erg gezellig!

Bij de andere award moest je aangeven welke vijf dingen je leuk vindt, maar eigenlijk kun je die al wel uit mijn vorige verhaaltje halen, dus ik laat het hierbij.

Deze awards moet ik nu doorgeven, maar ik heb gezien dat al heel veel meiden deze awards hebben. Ik ga er even over nadenken....
Groetjes,
Martha

2 opmerkingen:

Dora zei

De antwoorden zijn erg leuk, gefeliciteerd met je award!

Sandra1968 zei

Wat leuk om je antwoorden te lezen :-)
Zo leren we jou ook een beetje kennen. En ik ben lichtelijk jaloers dat jouw jongens winkelen wel leuk vinden ;-) En super dat ze korfballen. Ik heb dat zelf ook jaren gedaan en ik vind het zo'n leuke sport. En super dat je zo'n trouwe supporter bent.