zondag 3 december 2017

Hier weer eens een berichtje!
















Hallo allemaal,

Hier na een hele lange tijd weer eens een berichtje van mij. Facebook neemt het een beetje (of helemaal) over. Erg jammer eigenlijk! Dus wordt het tijd dat ik mijn blog weer eens bezoek!
Sinds februari ben ik begonnen met een opleiding tot Verzorgende IG, specialisatie Kraamzorg. Dit omdat ik helaas mijn administratieve baan bij een Schoonmaakbedrijf door overname ben kwijtgeraakt. Als ik slaag, ik hoop in mei volgend jaar, heb ik een baan.
Het valt niet mee, stage, leren plus de zenuwslopende examens (medisch rekenen, medische basiskennis e.a.). Daardoor blijft er toch iets minder tijd over om creatief te zijn. Je gezin gaat toch ook voor.
Maar in het afgelopen jaar heb ik nog wel eens ontspanning gezocht hoor. Met name in de vakanties.
Ik heb de distress oxides ontdekt, wat is dat super leuk. En ook nog wat schilderijen gemaakt. Deze hangen inmiddels bij mijn ouders aan de muur omdat ik eigenlijk niet weet wat ik er mee moet.

Ik hoop dat het met iedereen goed gaat zowel persoonlijk als creatief!
Een fijne week en misschien tot snel.

Groetjes,
Martha

5 opmerkingen:

Marjan zei

Ja, Facebook is populairder dan bloggen, het kost veel minder tijd. maar ik blijf bloggen en ook wat Facebooken. Al heb ik ook geen tijd om alles te bekijken, er is nog meer in het leven tenslotte.
Je hebt hier mooie werkjes neergezet, je schilderijen vind ik erg mooi en knap gemaakt!
Nog veel succes met je baan!

Daphne zei

Oh, dat is spannend zeg en.....heel erg leuk, kraamverzorgende, het was destijds ook mijn grootste droom!!!!
Heel veel succes en zet hem op, je kan het!!!!!
Wat een gave kaarten, stuk voor stuk heel mooi en de ene weer helemaal anders dan de andere. Blijven ontspannen hoor, dat is zo belangrijk.
Ik gebruik facebook vooral voor mijn "prive", dus zet daar bijna geen knutsels op (mijn man en ik hebben ook een fb samen, dus mag hij ook berichtjes plaatsen, hihi)
Instagram sinds kort ontdekt, via hulp van mijn dochter. Daar zet ik dan mijn knutsels op, maar alleen met een kort berichtje. Mijn blog hou ik voor mijn creaties inclusief uitleg hoe ik het gemaakt heb.
Ach, verplicht jezelf niks, alles mag, niks moet.
Tot gauw (misschien) en anders alvast fijne feestdagen en succes met je examen (als je weer een paar maanden weg blijf heb ik het maar vast gezegd) 😊
Groetjes, Daphne

Anoniem zei

Great web site you have here.. It's difficult to
find quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you!
Take care!!

Anoniem zei

Aw, this was an incredibly nice post. Spending some time
and actual effort to produce a great article… but what can I say… I put things off a lot
and don't manage to get anything done.

Corry zei

Hoi Martha ben je blog gaan bezoeken, wat maak jij een mooie dingen zeg , superleuk allemaal , ik volg je hoor , ik wil je graag uitnodigen om ook eens een kijkje te nemen op mijn blog http://corryscreart.com en misschien vind je het leuk om mij ook te volgen
Groetjes Corry